Cognom AbdeslamSaber més respecte al cognom Abdeslam és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdeslam sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdeslam.

El cognom Abdeslam en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdeslam, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdeslam és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdeslam

Veure mapa del cognom Abdeslam

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdeslam en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdeslam, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdeslam que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdeslam, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdeslam. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdeslam és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdeslam del món

 1. Algèria Algèria (1972)
 2. Marroc Marroc (1601)
 3. Espanya Espanya (214)
 4. França França (137)
 5. Bèlgica Bèlgica (49)
 6. Estats Units Estats Units (16)
 7. Països Baixos Països Baixos (7)
 8. Canadà Canadà (6)
 9. Alemanya Alemanya (5)
 10. Anglaterra Anglaterra (5)
 11. República Txeca República Txeca (2)
 12. Egipte Egipte (1)
 13. Irlanda Irlanda (1)
 14. Itàlia Itàlia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdeslam en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdeslam poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdeslam és un cognom més freqüent, i en quins països Abdeslam és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdeslam ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdeslam. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdeslam ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdeslam pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdeslam, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdeslam o algun dels cognoms similars a Abdeslam no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdeslam a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdeslam diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdeselam
 2. Abdeslami
 3. Abdesslam
 4. Abdeslem
 5. Abdesalam
 6. Abdesselam
 7. Abdesslem
 8. Abdessalam
 9. Abdeselan
 10. Abdessamad
 11. Abdessamie
 12. Abdesamad
 13. Abdessamed
 14. Abdessalem
 15. Abdisalan
 16. Abdessamia
 17. Abdes
 18. Abdessalami
 19. Abdesselem
 20. Abades
 21. Abbadessa
 22. Abdis
 23. Abdus
 24. Abdussalaam
 25. Abdessadik
 26. Abdias
 27. Abdessadek
 28. Abdiaj
 29. Abdessadki
 30. Abdek
 31. Abdessemed
 32. Abadez
 33. Abadias
 34. Abatecola
 35. Abdous
 36. Abdoussi
 37. Abts
 38. Aptekar
 39. Avedisian
 40. Aptecar