Cognom AbdessadkiSaber més respecte al cognom Abdessadki és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdessadki sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdessadki.

El cognom Abdessadki en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdessadki, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdessadki és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdessadki

Veure mapa del cognom Abdessadki

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdessadki en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdessadki, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdessadki que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdessadki, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdessadki. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdessadki és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdessadki del món

 1. Marroc Marroc (341)
 2. Espanya Espanya (15)
 3. Països Baixos Països Baixos (6)
 4. Suècia Suècia (4)
 5. Bèlgica Bèlgica (2)
 6. Alemanya Alemanya (1)
 7. França França (1)
 8. Anglaterra Anglaterra (1)
 9. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdessadki en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdessadki poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdessadki és un cognom més freqüent, i en quins països Abdessadki és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdessadki. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdessadki ha anat patint mutacions.

Discernir si va ser abans el cognom Abdessadki o algun dels cognoms similars a Abdessadki no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdessadki a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdessadki diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdessadik
 2. Abdessadek
 3. Abdeslami
 4. Abdessamad
 5. Abdessamie
 6. Abdessamed
 7. Abdessalam
 8. Abdessalem
 9. Abdessamia
 10. Abdessalami
 11. Abdeslam
 12. Abdesslam
 13. Abdesselam
 14. Abdesslem
 15. Abdesamad
 16. Abdesalam
 17. Abdesselem
 18. Abdessemed
 19. Abbadessa
 20. Abdeselam
 21. Abdikadir
 22. Abdoussi
 23. Abdussalaam
 24. Abtsiauri
 25. Abdeslem
 26. Abdishakur
 27. Abdisalan
 28. Abd ghani
 29. Abdes
 30. Abdek
 31. Abdeselan
 32. Abades
 33. Abadez
 34. Abdis
 35. Abdous
 36. Abdus
 37. Abetxuko
 38. Abdias
 39. Abd khalid
 40. Abdk