Cognom AbdessalemSaber més respecte al cognom Abdessalem és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdessalem sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdessalem.

El cognom Abdessalem en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdessalem, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdessalem és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdessalem

Veure mapa del cognom Abdessalem

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdessalem en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdessalem, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdessalem que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdessalem, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdessalem. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdessalem és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdessalem del món

 1. Algèria Algèria (775)
 2. França França (98)
 3. Tunísia Tunísia (59)
 4. Qatar Qatar (9)
 5. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (6)
 6. Estats Units Estats Units (3)
 7. Bèlgica Bèlgica (2)
 8. Albània Albània (1)
 9. Austràlia Austràlia (1)
 10. Canadà Canadà (1)
 11. Camerun Camerun (1)
 12. Xina Xina (1)
 13. Anglaterra Anglaterra (1)
 14. Irlanda del Nord Irlanda del Nord (1)
 15. Itàlia Itàlia (1)
 16. Marroc Marroc (1)
 17. Suècia Suècia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdessalem en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdessalem poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdessalem és un cognom més freqüent, i en quins països Abdessalem és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdessalem ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdessalem. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdessalem ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdessalem fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdessalem.

Discernir si va ser abans el cognom Abdessalem o algun dels cognoms similars a Abdessalem no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdessalem a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdessalem diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdesslem
 2. Abdessalam
 3. Abdesselem
 4. Abdesslam
 5. Abdesselam
 6. Abdeslem
 7. Abdessamed
 8. Abdessadek
 9. Abdesalam
 10. Abdessalami
 11. Abdeselam
 12. Abdeslam
 13. Abdessamad
 14. Abdessamie
 15. Abdussalaam
 16. Abdessadik
 17. Abdessamia
 18. Abdessadki
 19. Abdessemed
 20. Abdeslami
 21. Abdesamad
 22. Abdisalan
 23. Abdeselan
 24. Abbadessa
 25. Abd khalid
 26. Abdishakur
 27. Abd karim
 28. Abdes
 29. Abades
 30. Abadez
 31. Abdikadir
 32. Abdis
 33. Abdous
 34. Abdoussi
 35. Abdus
 36. Abtsiauri
 37. Abdias
 38. Abdiaziz
 39. Abd ghani
 40. Abdagic