Cognom AbdessamadSaber més respecte al cognom Abdessamad és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdessamad sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdessamad.

El cognom Abdessamad en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdessamad, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdessamad és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdessamad

Veure mapa del cognom Abdessamad

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdessamad en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdessamad, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdessamad que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdessamad, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdessamad. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdessamad és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdessamad del món

 1. Marroc Marroc (6471)
 2. Tunísia Tunísia (310)
 3. Algèria Algèria (102)
 4. França França (50)
 5. Espanya Espanya (19)
 6. Níger Níger (18)
 7. Estats Units Estats Units (16)
 8. Líban Líban (8)
 9. Canadà Canadà (5)
 10. Bèlgica Bèlgica (3)
 11. Itàlia Itàlia (3)
 12. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (2)
 13. Suïssa Suïssa (2)
 14. Dinamarca Dinamarca (1)
 15. Finlàndia Finlàndia (1)
 16. Anglaterra Anglaterra (1)
 17. Islàndia Islàndia (1)
 18. Líbia Líbia (1)
 19. Eslovàquia Eslovàquia (1)
 20. Sud-àfrica Sud-àfrica (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdessamad en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdessamad poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdessamad és un cognom més freqüent, i en quins països Abdessamad és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdessamad ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdessamad fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdessamad.

No tots els cognoms similars al cognom Abdessamad tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdessamad que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdessamad pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdessamad, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdessamad o algun dels cognoms similars a Abdessamad no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdessamad a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdessamad diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdesamad
 2. Abdessamed
 3. Abdessamie
 4. Abdessalam
 5. Abdessamia
 6. Abdessemed
 7. Abdeslam
 8. Abdeslami
 9. Abdessadik
 10. Abdesslam
 11. Abdesselam
 12. Abdessadek
 13. Abdessalem
 14. Abdesalam
 15. Abdessalami
 16. Abdessadki
 17. Abdeselam
 18. Abdussalaam
 19. Abdesslem
 20. Abdeslem
 21. Abdisalan
 22. Abdesselem
 23. Abdeselan
 24. Abbadessa
 25. Abd khalid
 26. Abdishakur
 27. Abdes
 28. Abades
 29. Abdikadir
 30. Abdis
 31. Abdous
 32. Abdoussi
 33. Abdus
 34. Avedissian
 35. Abtsiauri
 36. Abdias
 37. Abdiaziz
 38. Abu daqah
 39. Abd karim
 40. Abd ghani