Cognom AbdessamieSaber més respecte al cognom Abdessamie és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdessamie sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdessamie.

El cognom Abdessamie en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdessamie, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdessamie és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdessamie

Veure mapa del cognom Abdessamie

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdessamie en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdessamie, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdessamie que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdessamie, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdessamie. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdessamie és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdessamie del món

 1. Espanya Espanya (221)
 2. Marroc Marroc (136)
 3. Algèria Algèria (21)
 4. Canadà Canadà (1)
 5. França França (1)
 6. Tunísia Tunísia (1)
 7. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdessamie en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdessamie poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdessamie és un cognom més freqüent, i en quins països Abdessamie és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Abdessamie tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdessamie que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdessamie pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdessamie, com podem comprovar.

 1. Abdessamia
 2. Abdeslami
 3. Abdessamad
 4. Abdessadik
 5. Abdessamed
 6. Abdeslam
 7. Abdesslam
 8. Abdesamad
 9. Abdessalam
 10. Abdessadek
 11. Abdessalem
 12. Abdessalami
 13. Abdessadki
 14. Abdessemed
 15. Abdeselam
 16. Abdesselam
 17. Abdesslem
 18. Abdeslem
 19. Abdesalam
 20. Abdesselem
 21. Abbadessa
 22. Abdikadir
 23. Abdoussi
 24. Abdussalaam
 25. Abd khalid
 26. Abdishakur
 27. Abdisalan
 28. Abdiaziz
 29. Abd karim
 30. Abd ghani
 31. Abdagic
 32. Abd aziz
 33. Abdes
 34. Abdeselan
 35. Abades
 36. Abdis
 37. Abdous
 38. Abdus
 39. Abtsiauri
 40. Abdias