Cognom AbdesslemSaber més respecte al cognom Abdesslem és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdesslem sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdesslem.

El cognom Abdesslem en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdesslem, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdesslem és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdesslem

Veure mapa del cognom Abdesslem

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdesslem en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdesslem, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdesslem que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdesslem, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdesslem. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdesslem és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdesslem del món

 1. Algèria Algèria (1385)
 2. França França (34)
 3. Tunísia Tunísia (34)
 4. Alemanya Alemanya (7)
 5. Marroc Marroc (4)
 6. Austràlia Austràlia (2)
 7. Països Baixos Països Baixos (2)
 8. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 9. Canadà Canadà (1)
 10. Anglaterra Anglaterra (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdesslem en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdesslem poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdesslem és un cognom més freqüent, i en quins països Abdesslem és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdesslem. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdesslem ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdesslem fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdesslem.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdesslem pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdesslem, com podem comprovar.

 1. Abdesslam
 2. Abdeslem
 3. Abdessalem
 4. Abdesselem
 5. Abdeselam
 6. Abdeslam
 7. Abdesselam
 8. Abdessalam
 9. Abdesalam
 10. Abdeslami
 11. Abdessamed
 12. Abdessadek
 13. Abdessalami
 14. Abdessemed
 15. Abdeselan
 16. Abdessamad
 17. Abdessamie
 18. Abdussalaam
 19. Abdessadik
 20. Abdesamad
 21. Abdisalan
 22. Abdessamia
 23. Abdes
 24. Abdessadki
 25. Abades
 26. Abbadessa
 27. Abdis
 28. Abdous
 29. Abdoussi
 30. Abdus
 31. Abdias
 32. Abd karim
 33. Abdek
 34. Abadez
 35. Abadias
 36. Abatecola
 37. Abdikadir
 38. Aboites
 39. Aboytes
 40. Abts