Cognom Abdi aliSaber més respecte al cognom Abdi ali és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdi ali sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdi ali.

El cognom Abdi ali en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdi ali, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdi ali és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdi ali

Veure mapa del cognom Abdi ali

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdi ali en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdi ali, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdi ali que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdi ali, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdi ali. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdi ali és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdi ali del món

 1. Somàlia Somàlia (7352)
 2. Suècia Suècia (51)
 3. Etiòpia Etiòpia (49)
 4. Kenya Kenya (17)
 5. Països Baixos Països Baixos (8)
 6. Canadà Canadà (5)
 7. Noruega Noruega (5)
 8. Anglaterra Anglaterra (1)
 9. Sudan del Sud Sudan del Sud (1)
 10. Estats Units Estats Units (1)
 11. Sud-àfrica Sud-àfrica (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdi ali en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdi ali poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdi ali és un cognom més freqüent, i en quins països Abdi ali és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdi ali. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdi ali ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdi ali fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdi ali.

No tots els cognoms similars al cognom Abdi ali tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdi ali que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdi ali pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdi ali, com podem comprovar.

 1. Abdiwali
 2. Abdali
 3. Abdelali
 4. Abidali
 5. Abdala
 6. Abdalahi
 7. Abdelli
 8. Abdill
 9. Abdilla
 10. Abdillahi
 11. Abdille
 12. Abdulahi
 13. Abdulai
 14. Abdaly
 15. Abdelati
 16. Abdiel
 17. Abdil
 18. Abdelaali
 19. Abidal
 20. Abdellali
 21. Abdall
 22. Abdal
 23. Abidaly
 24. Abdul-ali
 25. Abdoli
 26. Abdyli
 27. Abdelahi
 28. Abduli
 29. Abdile
 30. Abdila
 31. Abdeli
 32. Abd el
 33. Abadal
 34. Abadalalh
 35. Abadilla
 36. Abatal
 37. Abatelli
 38. Abdalahe
 39. Abdalla
 40. Abdallahi