Cognom AbdiazizSaber més respecte al cognom Abdiaziz és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdiaziz sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdiaziz.

El cognom Abdiaziz en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdiaziz, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdiaziz és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdiaziz

Veure mapa del cognom Abdiaziz

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdiaziz en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdiaziz, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdiaziz que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdiaziz, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdiaziz. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdiaziz és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdiaziz del món

 1. Kenya Kenya (6745)
 2. Somàlia Somàlia (5588)
 3. Etiòpia Etiòpia (36)
 4. Estats Units Estats Units (14)
 5. Suècia Suècia (13)
 6. Anglaterra Anglaterra (12)
 7. Dinamarca Dinamarca (7)
 8. Egipte Egipte (4)
 9. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (2)
 10. Bèlgica Bèlgica (1)
 11. Canadà Canadà (1)
 12. Djibouti Djibouti (1)
 13. Índia Índia (1)
 14. Kirguizistan Kirguizistan (1)
 15. Malàisia Malàisia (1)
 16. Noruega Noruega (1)
 17. Sudan del Sud Sudan del Sud (1)
 18. Uganda Uganda (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdiaziz en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdiaziz poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdiaziz és un cognom més freqüent, i en quins països Abdiaziz és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdiaziz. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdiaziz ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdiaziz fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdiaziz.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdiaziz pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdiaziz, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdiaziz o algun dels cognoms similars a Abdiaziz no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdiaziz a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdiaziz diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abd aziz
 2. Abdikadir
 3. Aboitiz
 4. Abdias
 5. Abdiji
 6. Abdagic
 7. Abdiaj
 8. Abadez
 9. Abadias
 10. Abdis
 11. Abitz
 12. Abdić
 13. Abdisalan
 14. Avdiji
 15. Abd karim
 16. Abbiatico
 17. Abdz
 18. Avdiaj
 19. Abades
 20. Abdeslam
 21. Abdeslami
 22. Abdessamie
 23. Abdous
 24. Abdoussi
 25. Abdus
 26. Aboites
 27. Apitz
 28. Avdic
 29. Abtsiauri
 30. Abdessadik
 31. Abd khalid
 32. Abdesamad
 33. Abdeslem
 34. Abdk
 35. Abdishakur
 36. Abudas
 37. Abdesalam
 38. Abidjan
 39. Avdić
 40. Avdija