Cognom AbdićSaber més respecte al cognom Abdić és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdić sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdić.

El cognom Abdić en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdić, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdić és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdić

Veure mapa del cognom Abdić

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdić en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdić, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdić que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdić, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdić. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdić és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdić del món

 1. Bòsnia i Hercegovina Bòsnia i Hercegovina (1197)
 2. Eslovènia Eslovènia (356)
 3. Croàcia Croàcia (93)
 4. Montenegro Montenegro (52)
 5. Sèrbia Sèrbia (4)
 6. Kosovo Kosovo (2)
 7. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdić en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdić poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdić és un cognom més freqüent, i en quins països Abdić és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdić ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdić fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdić.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdić pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdić, com podem comprovar.

 1. Avdić
 2. Abdis
 3. Abdias
 4. Abdiji
 5. Abdiaj
 6. Abadias
 7. Abdous
 8. Abdus
 9. Abitz
 10. Avdic
 11. Abdk
 12. Avdija
 13. Avdiji
 14. Abdes
 15. Abdz
 16. Abdek
 17. Avdiaj
 18. Abades
 19. Abadez
 20. Aboites
 21. Aboitiz
 22. Abts
 23. Apitz
 24. Abudas
 25. Abidjan
 26. Avdijaj
 27. Abdiaziz
 28. Abdagic
 29. Aftis
 30. Abadjian
 31. Abetz
 32. Abudoj
 33. Abats
 34. Aftiss
 35. Abbots
 36. Abbotts
 37. Abdeslam
 38. Abdikadir
 39. Abdoussi
 40. Aboytes