Cognom AbdileSaber més respecte al cognom Abdile és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdile sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdile.

El cognom Abdile en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdile, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdile és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdile

Veure mapa del cognom Abdile

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdile en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdile, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdile que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdile, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdile. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdile és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdile del món

 1. Somàlia Somàlia (6372)
 2. Kenya Kenya (437)
 3. Níger Níger (18)
 4. Etiòpia Etiòpia (16)
 5. Suècia Suècia (16)
 6. Djibouti Djibouti (9)
 7. Anglaterra Anglaterra (8)
 8. Estats Units Estats Units (7)
 9. Sud-àfrica Sud-àfrica (2)
 10. Austràlia Austràlia (1)
 11. Bèlgica Bèlgica (1)
 12. Brasil Brasil (1)
 13. Suïssa Suïssa (1)
 14. Finlàndia Finlàndia (1)
 15. Jamaica Jamaica (1)
 16. Marroc Marroc (1)
 17. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdile en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdile poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdile és un cognom més freqüent, i en quins països Abdile és un cognom insòlit o inexistent.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdile pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdile, com podem comprovar.

 1. Abdill
 2. Abdille
 3. Abdil
 4. Abdule
 5. Abdila
 6. Abdala
 7. Abdali
 8. Abdel
 9. Abdela
 10. Abdilla
 11. Abdola
 12. Abdul
 13. Abdula
 14. Abdulle
 15. Abdaly
 16. Abdiel
 17. Abdall
 18. Abdal
 19. Abdoli
 20. Abdyli
 21. Abduli
 22. Abdol
 23. Abdull
 24. Abdeli
 25. Abadal
 26. Abadilla
 27. Abdalahe
 28. Abdalla
 29. Abdelah
 30. Abdella
 31. Abdelli
 32. Abdillah
 33. Abdool
 34. Abdoul
 35. Abdulah
 36. Abdulai
 37. Abdulla
 38. Abedillo
 39. Abedul
 40. Avdyli