Cognom AbdinasirSaber més respecte al cognom Abdinasir és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdinasir sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdinasir.

El cognom Abdinasir en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdinasir, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdinasir és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdinasir

Veure mapa del cognom Abdinasir

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdinasir en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdinasir, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdinasir que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdinasir, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdinasir. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdinasir és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdinasir del món

 1. Somàlia Somàlia (11371)
 2. Kenya Kenya (5377)
 3. Etiòpia Etiòpia (1771)
 4. Kirguizistan Kirguizistan (41)
 5. Anglaterra Anglaterra (16)
 6. Estats Units Estats Units (14)
 7. Kazakhstan Kazakhstan (9)
 8. Suècia Suècia (8)
 9. Qatar Qatar (6)
 10. Canadà Canadà (4)
 11. Uganda Uganda (3)
 12. Sud-àfrica Sud-àfrica (3)
 13. Austràlia Austràlia (1)
 14. Bielorússia Bielorússia (1)
 15. Djibouti Djibouti (1)
 16. Finlàndia Finlàndia (1)
 17. França França (1)
 18. Noruega Noruega (1)
 19. Oman Oman (1)
 20. Rússia Rússia (1)
 21. Sudan del Sud Sudan del Sud (1)
 22. Tanzània Tanzània (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdinasir en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdinasir poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdinasir és un cognom més freqüent, i en quins països Abdinasir és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdinasir. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdinasir ha anat patint mutacions.

 1. Abdenaji
 2. Abdennaser
 3. Abdenasser
 4. Abdenacer
 5. Abdenabi
 6. Abdinoor
 7. Abadinas
 8. Abdena
 9. Abdenbi
 10. Abdennour
 11. Abdin
 12. Abdinga
 13. Abd-hamid
 14. Abdenour
 15. Abdona
 16. Abdennassar
 17. Abdennacer
 18. Abdennaim
 19. Abdennabi
 20. Abd hamid
 21. Abdennasser
 22. Abdennaji
 23. Abdenur
 24. Abdinov
 25. Abdinova
 26. Abedini
 27. Abedinaj
 28. Abdenebi
 29. Abdine
 30. Abdmajid
 31. Abdanur
 32. Abadiano
 33. Abadin
 34. Abden
 35. Abdenbaoui
 36. Abdennebi
 37. Abdon
 38. Abdouni
 39. Abedin
 40. Abidin