Cognom AbdineSaber més respecte al cognom Abdine és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdine sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdine.

El cognom Abdine en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdine, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdine és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdine

Veure mapa del cognom Abdine

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdine en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdine, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdine que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdine, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdine. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdine és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdine del món

 1. Txad Txad (385)
 2. Egipte Egipte (275)
 3. Mauritània Mauritània (106)
 4. Níger Níger (53)
 5. Sud-àfrica Sud-àfrica (34)
 6. Estats Units Estats Units (25)
 7. Índia Índia (21)
 8. Pakistan Pakistan (9)
 9. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (8)
 10. Líban Líban (8)
 11. Argentina Argentina (6)
 12. Moçambic Moçambic (4)
 13. Síria Síria (3)
 14. Austràlia Austràlia (3)
 15. Alemanya Alemanya (3)
 16. França França (3)
 17. Brasil Brasil (2)
 18. Algèria Algèria (2)
 19. Anglaterra Anglaterra (2)
 20. Senegal Senegal (1)
 21. Canadà Canadà (1)
 22. Camerun Camerun (1)
 23. Xipre Xipre (1)
 24. Espanya Espanya (1)
 25. Jordània Jordània (1)
 26. Marroc Marroc (1)
 27. Mali Mali (1)
 28. Nigèria Nigèria (1)
 29. Noruega Noruega (1)
 30. Qatar Qatar (1)
 31. Rússia Rússia (1)
 32. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdine en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdine poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdine és un cognom més freqüent, i en quins països Abdine és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdine ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdine fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdine.

Discernir si va ser abans el cognom Abdine o algun dels cognoms similars a Abdine no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdine a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdine diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdin
 2. Abidine
 3. Abdane
 4. Abadin
 5. Abden
 6. Abdena
 7. Abdinga
 8. Abdon
 9. Abdoune
 10. Abedin
 11. Abidin
 12. Abdona
 13. Abdinov
 14. Abedini
 15. Abdan
 16. Abdony
 17. Abtin
 18. Abaden
 19. Abadiano
 20. Abdeen
 21. Abdenbi
 22. Abdoun
 23. Abdouni
 24. Abutin
 25. Abdenur
 26. Abetini
 27. Abuden
 28. Abdinova
 29. Abeidna
 30. Abbedin
 31. Abdinoor
 32. Abtan
 33. Abedinaj
 34. Abdenebi
 35. Abatini
 36. Abadinas
 37. Abdanur
 38. Aftene
 39. Abiden
 40. Abdom