Cognom AbdingaSaber més respecte al cognom Abdinga és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdinga sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdinga.

El cognom Abdinga en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdinga, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdinga és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdinga

Veure mapa del cognom Abdinga

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdinga en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdinga, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdinga que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdinga, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdinga. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdinga és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdinga del món

 1. Níger Níger (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdinga en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdinga poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdinga és un cognom més freqüent, i en quins països Abdinga és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdinga fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdinga.

Discernir si va ser abans el cognom Abdinga o algun dels cognoms similars a Abdinga no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdinga a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdinga diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdena
 2. Abdin
 3. Abdona
 4. Abdinov
 5. Abdinova
 6. Abdine
 7. Abadin
 8. Abden
 9. Abdenbi
 10. Abdon
 11. Abedin
 12. Abidin
 13. Abidine
 14. Abdenur
 15. Abeidna
 16. Abedini
 17. Abdinoor
 18. Abdan
 19. Abedinaj
 20. Abdony
 21. Abdane
 22. Abtin
 23. Abadinas
 24. Abdanur
 25. Abaden
 26. Abadiano
 27. Abdeen
 28. Abdinasir
 29. Abdoun
 30. Abdoune
 31. Abdouni
 32. Abutin
 33. Abdenour
 34. Abdenaji
 35. Abdennaim
 36. Abdenabi
 37. Abitan
 38. Abittan
 39. Abdennabi
 40. Abdennaji