Cognom AbdinovaSaber més respecte al cognom Abdinova és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdinova sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdinova.

El cognom Abdinova en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdinova, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdinova és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdinova

Veure mapa del cognom Abdinova

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdinova en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdinova, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdinova que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdinova, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdinova. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdinova és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdinova del món

 1. Azerbaijan Azerbaijan (1276)
 2. Kazakhstan Kazakhstan (264)
 3. Rússia Rússia (150)
 4. Uzbekistan Uzbekistan (33)
 5. Kirguizistan Kirguizistan (20)
 6. Macedònia Macedònia (14)
 7. Àustria Àustria (1)
 8. Bulgària Bulgària (1)
 9. Bielorússia Bielorússia (1)
 10. Moldàvia Moldàvia (1)
 11. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdinova en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdinova poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdinova és un cognom més freqüent, i en quins països Abdinova és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdinova fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdinova.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdinova pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdinova, com podem comprovar.

 1. Abdinov
 2. Abdinga
 3. Abdinoor
 4. Abdena
 5. Abdin
 6. Abdenour
 7. Abdona
 8. Abdine
 9. Abadiano
 10. Abadin
 11. Abden
 12. Abdenbi
 13. Abdennour
 14. Abdinasir
 15. Abdon
 16. Abdoun
 17. Abedin
 18. Abidin
 19. Abidine
 20. Abdenaji
 21. Abdenabi
 22. Abdenur
 23. Abeidna
 24. Abedini
 25. Abdan
 26. Abedinaj
 27. Abdony
 28. Abdane
 29. Abtin
 30. Abdenebi
 31. Abadinas
 32. Abdanur
 33. Abdom
 34. Abaden
 35. Abdeen
 36. Abdenbaoui
 37. Abdennebi
 38. Abdoune
 39. Abdouni
 40. Abiodun