Cognom AbdisSaber més respecte al cognom Abdis és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdis sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdis.

El cognom Abdis en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdis, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdis és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdis

Veure mapa del cognom Abdis

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdis en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdis, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdis que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdis, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdis. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdis és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdis del món

 1. Estats Units Estats Units (38)
 2. Indonèsia Indonèsia (17)
 3. Níger Níger (17)
 4. Camerun Camerun (2)
 5. Filipines Filipines (2)
 6. Canadà Canadà (1)
 7. Anglaterra Anglaterra (1)
 8. Índia Índia (1)
 9. Nigèria Nigèria (1)
 10. Pakistan Pakistan (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdis en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdis poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdis és un cognom més freqüent, i en quins països Abdis és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdis ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdis. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdis ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdis fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdis.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdis pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdis, com podem comprovar.

 1. Abdus
 2. Abdias
 3. Abdes
 4. Abades
 5. Abadias
 6. Abdous
 7. Abts
 8. Avdic
 9. Abdk
 10. Abudas
 11. Abdić
 12. Abdiji
 13. Aftis
 14. Abdiaj
 15. Abdz
 16. Abdek
 17. Abats
 18. Abadez
 19. Abitz
 20. Aboites
 21. Aubets
 22. Avdić
 23. Avdija
 24. Avdiji
 25. Abdagic
 26. Abetz
 27. Abudoj
 28. Avtzis
 29. Avdiaj
 30. Aftiss
 31. Abbots
 32. Abbotts
 33. Abdeslam
 34. Abdoussi
 35. Aboitiz
 36. Aboytes
 37. Apitz
 38. Avetik
 39. Abdeslem
 40. Abidjan