Cognom AbdishakurSaber més respecte al cognom Abdishakur és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdishakur sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdishakur.

El cognom Abdishakur en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdishakur, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdishakur és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdishakur

Veure mapa del cognom Abdishakur

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdishakur en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdishakur, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdishakur que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdishakur, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdishakur. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdishakur és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdishakur del món

 1. Kenya Kenya (1626)
 2. Somàlia Somàlia (1176)
 3. Suècia Suècia (8)
 4. Estats Units Estats Units (6)
 5. Etiòpia Etiòpia (4)
 6. Pakistan Pakistan (2)
 7. Brasil Brasil (1)
 8. Canadà Canadà (1)
 9. Suïssa Suïssa (1)
 10. Alemanya Alemanya (1)
 11. Algèria Algèria (1)
 12. Eritrea Eritrea (1)
 13. Anglaterra Anglaterra (1)
 14. Malàisia Malàisia (1)
 15. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)
 16. Ucraïna Ucraïna (1)
 17. Uganda Uganda (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdishakur en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdishakur poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdishakur és un cognom més freqüent, i en quins països Abdishakur és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdishakur ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

Discernir si va ser abans el cognom Abdishakur o algun dels cognoms similars a Abdishakur no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdishakur a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdishakur diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdikadir
 2. Abdisalan
 3. Abdeslam
 4. Abdeslami
 5. Abdessamad
 6. Abdessamie
 7. Abdis
 8. Abtsiauri
 9. Abdessadik
 10. Abdias
 11. Abd khalid
 12. Abdesamad
 13. Abdessamed
 14. Abdessalam
 15. Abdessadek
 16. Abdessalem
 17. Abdesalam
 18. Abdiaziz
 19. Abd ghani
 20. Abdessamia
 21. Abdiaj
 22. Abdessadki
 23. Abadias
 24. Abdeselam
 25. Abdous
 26. Abdus
 27. Abdussalaam
 28. Aptaker
 29. Avedisian
 30. Abdesslam
 31. Abdesselam
 32. Abdesslem
 33. Abdeslem
 34. Abdk
 35. Abidjan
 36. Abdić
 37. Avdija
 38. Avdijaj
 39. Abd karim
 40. Abdiji