Cognom AbdkSaber més respecte al cognom Abdk és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdk sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdk.

El cognom Abdk en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdk, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdk és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdk

Veure mapa del cognom Abdk

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdk en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdk, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdk que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdk, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdk. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdk és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdk del món

 1. Algèria Algèria (3)
 2. Somàlia Somàlia (1)
 3. Tailàndia Tailàndia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdk en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdk poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdk és un cognom més freqüent, i en quins països Abdk és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdk ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdk fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdk.

No tots els cognoms similars al cognom Abdk tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdk que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdk pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdk, com podem comprovar.

 1. Abdz
 2. Abdek
 3. Abdis
 4. Abdus
 5. Abts
 6. Abdes
 7. Abades
 8. Abadez
 9. Abdous
 10. Abitz
 11. Avdic
 12. Abdias
 13. Abudas
 14. Abdić
 15. Abdiji
 16. Abetz
 17. Abdiaj
 18. Abudoj
 19. Abats
 20. Abadias
 21. Apitz
 22. Apodaka
 23. Aubets
 24. Avetik
 25. Abidjan
 26. Avdić
 27. Avdija
 28. Avdiji
 29. Abdagic
 30. Aftis
 31. Afteka
 32. Avdiaj
 33. Aftyka
 34. Abbots
 35. Abbotts
 36. Abdeslam
 37. Abdikadir
 38. Abdoussi
 39. Aboites
 40. Aboitiz