Cognom AbdollahzadehSaber més respecte al cognom Abdollahzadeh és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdollahzadeh sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdollahzadeh.

El cognom Abdollahzadeh en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdollahzadeh, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdollahzadeh és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdollahzadeh

Veure mapa del cognom Abdollahzadeh

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdollahzadeh en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdollahzadeh, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdollahzadeh que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdollahzadeh, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdollahzadeh. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdollahzadeh és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdollahzadeh del món

 1. Iran Iran (13156)
 2. Estats Units Estats Units (55)
 3. Canadà Canadà (26)
 4. Anglaterra Anglaterra (23)
 5. Suècia Suècia (17)
 6. Finlàndia Finlàndia (5)
 7. Països Baixos Països Baixos (5)
 8. Tailàndia Tailàndia (5)
 9. Noruega Noruega (4)
 10. França França (3)
 11. Brasil Brasil (2)
 12. Alemanya Alemanya (2)
 13. Escòcia Escòcia (2)
 14. Geòrgia Geòrgia (2)
 15. Índia Índia (2)
 16. Armènia Armènia (1)
 17. Àustria Àustria (1)
 18. Austràlia Austràlia (1)
 19. Gal·les Gal·les (1)
 20. Croàcia Croàcia (1)
 21. Itàlia Itàlia (1)
 22. Malàisia Malàisia (1)
 23. Portugal Portugal (1)
 24. Turquia Turquia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdollahzadeh en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdollahzadeh poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdollahzadeh és un cognom més freqüent, i en quins països Abdollahzadeh és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdollahzadeh ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdollahzadeh. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdollahzadeh ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abdollahzadeh tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdollahzadeh que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdollahzadeh pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdollahzadeh, com podem comprovar.

 1. Abdullazadeh
 2. Abdollahi
 3. Abdul-ahad
 4. Abdulahad
 5. Abdollah
 6. Abdoulkader
 7. Abdelwahad
 8. Abdalahmad
 9. Abdalahe
 10. Abdallah
 11. Abdallahi
 12. Abdelfatah
 13. Abdelfattah
 14. Abdelhadi
 15. Abdelhady
 16. Abdeljawad
 17. Abdelkader
 18. Abdelkazem
 19. Abdelkhalek
 20. Abdellah
 21. Abdellahi
 22. Abdelqader
 23. Abdelrahman
 24. Abdelraza
 25. Abdelwahab
 26. Abdillah
 27. Abdillahi
 28. Abdoulaye
 29. Abdul-azeez
 30. Abdul-hadi
 31. Abdulhadi
 32. Abdullah
 33. Abdullahi
 34. Abdullahu
 35. Abdullayev
 36. Abdulraheem
 37. Abdulrahman
 38. Abdoulahi
 39. Abdullaev
 40. Abdullaeva