Cognom AbdolmalekiSaber més respecte al cognom Abdolmaleki és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdolmaleki sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdolmaleki.

El cognom Abdolmaleki en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdolmaleki, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdolmaleki és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdolmaleki

Veure mapa del cognom Abdolmaleki

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdolmaleki en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdolmaleki, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdolmaleki que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdolmaleki, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdolmaleki. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdolmaleki és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdolmaleki del món

 1. Iran Iran (18419)
 2. Canadà Canadà (21)
 3. Austràlia Austràlia (6)
 4. Suècia Suècia (6)
 5. Estats Units Estats Units (4)
 6. Dinamarca Dinamarca (3)
 7. Tailàndia Tailàndia (2)
 8. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 9. Anglaterra Anglaterra (1)
 10. Japó Japó (1)
 11. Malàisia Malàisia (1)
 12. Països Baixos Països Baixos (1)
 13. Noruega Noruega (1)
 14. Portugal Portugal (1)
 15. Rússia Rússia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdolmaleki en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdolmaleki poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdolmaleki és un cognom més freqüent, i en quins països Abdolmaleki és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdolmaleki ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdolmaleki. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdolmaleki ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abdolmaleki tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdolmaleki que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdolmaleki pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdolmaleki, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdolmaleki o algun dels cognoms similars a Abdolmaleki no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdolmaleki a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdolmaleki diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdelmalek
 2. Abdelmalki
 3. Abdelmalak
 4. Abdelmalik
 5. Abdulmalik
 6. Abdalmalak
 7. Abdelali
 8. Abdelkhalek
 9. Abdollahi
 10. Abdeljalak
 11. Abdelbaki
 12. Abdelaali
 13. Abdelhalak
 14. Abdellali
 15. Abdulmateen
 16. Abdul-ali
 17. Abdul malik
 18. Abdul-malak
 19. Abdelmalack
 20. Abdulbaki
 21. Abdalahe
 22. Abdalahi
 23. Abdali
 24. Abdallahi
 25. Abdallaoui
 26. Abdelaal
 27. Abdelhadi
 28. Abdelhak
 29. Abdelhakim
 30. Abdelhalim
 31. Abdeljaber
 32. Abdelkader
 33. Abdelkamel
 34. Abdelkazem
 35. Abdellahi
 36. Abdellaoui
 37. Abdellati
 38. Abdelli
 39. Abdelmajid
 40. Abdelmanje