Cognom Abdool wahedSaber més respecte al cognom Abdool wahed és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdool wahed sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdool wahed.

El cognom Abdool wahed en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdool wahed, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdool wahed és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdool wahed

Veure mapa del cognom Abdool wahed

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdool wahed en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdool wahed, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdool wahed que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdool wahed, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdool wahed. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdool wahed és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdool wahed del món

 1. Anglaterra Anglaterra (6)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdool wahed en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdool wahed poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdool wahed és un cognom més freqüent, i en quins països Abdool wahed és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdool wahed ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdool wahed pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdool wahed, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdool wahed o algun dels cognoms similars a Abdool wahed no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdool wahed a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdool wahed diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdelwahed
 2. Abdel wahid
 3. Abdelouahed
 4. Abdul-wahid
 5. Abdel-wahid
 6. Abdelwahad
 7. Abdelwahid
 8. Abdel wahab
 9. Abdeluahed
 10. Abd el wahab
 11. Abd el ouahed
 12. Abdelhuahed
 13. Abdalahe
 14. Abdelsayed
 15. Abdelwahab
 16. Abdollahi
 17. Abdoulaye
 18. Abdul-ahad
 19. Abdul-wadud
 20. Abdulahad
 21. Abdel-wahab
 22. Abdollah
 23. Abdoulahi
 24. Abdoulkader
 25. Abdelouahd
 26. Abdulsayed
 27. Abdeluahid
 28. Abdelhamed
 29. Abdelouahad
 30. Abdul majid
 31. Abdul hamid
 32. Abdel zahra
 33. Abdul raheem
 34. Abdul rasheed
 35. Abdul samad
 36. Abdul hameed
 37. Abdelouahid
 38. Abdel naser
 39. Abdoullah
 40. Abdulwahab