Cognom AbdouramaneSaber més respecte al cognom Abdouramane és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdouramane sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdouramane.

El cognom Abdouramane en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdouramane, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdouramane és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdouramane

Veure mapa del cognom Abdouramane

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdouramane en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdouramane, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdouramane que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdouramane, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdouramane. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdouramane és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdouramane del món

 1. Níger Níger (5374)
 2. Camerun Camerun (4458)
 3. Burkina Faso Burkina Faso (2513)
 4. Txad Txad (867)
 5. Benín Benín (666)
 6. Costa d Costa d'Ivori (91)
 7. França França (10)
 8. Anglaterra Anglaterra (9)
 9. Maurici Maurici (5)
 10. Estats Units Estats Units (5)
 11. Bèlgica Bèlgica (1)
 12. Canadà Canadà (1)
 13. República Centreafricana República Centreafricana (1)
 14. Xina Xina (1)
 15. Alemanya Alemanya (1)
 16. Ghana Ghana (1)
 17. Mali Mali (1)
 18. Senegal Senegal (1)
 19. Tailàndia Tailàndia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdouramane en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdouramane poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdouramane és un cognom més freqüent, i en quins països Abdouramane és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdouramane. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdouramane ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdouramane fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdouramane.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdouramane pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdouramane, com podem comprovar.

 1. Abdouraman
 2. Abdourahmane
 3. Abdourahman
 4. Abdramane
 5. Abdourahamane
 6. Abderemane
 7. Abderrahmane
 8. Abderraman
 9. Abdurahman
 10. Abderahmane
 11. Abdarahmane
 12. Abdarrahmane
 13. Abdraman
 14. Avduramani
 15. Abdurramani
 16. Abderrahman
 17. Abderrahmani
 18. Abdirahman
 19. Abdurrahman
 20. Abd-rahman
 21. Abderahman
 22. Abd rahman
 23. Abdurahmanov
 24. Abdramanov
 25. Abduramanova
 26. Abderrahaman
 27. Abderrazak
 28. Abdurakhmanov
 29. Abderrahmen
 30. Abderrafie
 31. Abderrahime
 32. Abderrazaq
 33. Abderrahin
 34. Abderazak
 35. Abdurahmanova
 36. Abduraimov
 37. Abduraimova
 38. Abdrahmanov
 39. Abdramanova
 40. Avdurrahmani