Cognom AbdraimovSaber més respecte al cognom Abdraimov és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdraimov sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdraimov.

El cognom Abdraimov en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdraimov, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdraimov és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdraimov

Veure mapa del cognom Abdraimov

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdraimov en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdraimov, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdraimov que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdraimov, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdraimov. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdraimov és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdraimov del món

 1. Kazakhstan Kazakhstan (7385)
 2. Kirguizistan Kirguizistan (3224)
 3. Rússia Rússia (134)
 4. Uzbekistan Uzbekistan (93)
 5. Turkmenistan Turkmenistan (37)
 6. Bulgària Bulgària (4)
 7. Tailàndia Tailàndia (4)
 8. Bèlgica Bèlgica (1)
 9. Bielorússia Bielorússia (1)
 10. Xina Xina (1)
 11. Escòcia Escòcia (1)
 12. Corea del Sud Corea del Sud (1)
 13. Malàisia Malàisia (1)
 14. Tadjikistan Tadjikistan (1)
 15. Turquia Turquia (1)
 16. Ucraïna Ucraïna (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdraimov en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdraimov poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdraimov és un cognom més freqüent, i en quins països Abdraimov és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdraimov. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdraimov ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdraimov fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdraimov.

 1. Abdraimova
 2. Abduraimov
 3. Abduraimova
 4. Abdrazakov
 5. Abdurakhimov
 6. Abdraev
 7. Abdrasulov
 8. Abdraman
 9. Abdramanov
 10. Abdrahmanov
 11. Abdirov
 12. Abdirahman
 13. Abdrakhmanov
 14. Abdramane
 15. Abdurahman
 16. Abedrabbo
 17. Abd-rahman
 18. Abderahim
 19. Abderahman
 20. Abd rahman
 21. Abdurahmanov
 22. Abdrasulova
 23. Abdrazakova
 24. Abdurakhimova
 25. Abdurasulov
 26. Abdraeva
 27. Abdyrazakov
 28. Abd rabo
 29. Abdramanova
 30. Abderhim
 31. Abedravo
 32. Abdurahmonov
 33. Abderrahim
 34. Abderrahman
 35. Abderraman
 36. Abdourahman
 37. Abdrakhmanova
 38. Abdurakhmanov
 39. Abdurrahim
 40. Abdurrahman