Cognom AbdraimovaSaber més respecte al cognom Abdraimova és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdraimova sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdraimova.

El cognom Abdraimova en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdraimova, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdraimova és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdraimova

Veure mapa del cognom Abdraimova

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdraimova en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdraimova, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdraimova que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdraimova, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdraimova. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdraimova és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdraimova del món

 1. Kazakhstan Kazakhstan (6483)
 2. Kirguizistan Kirguizistan (3365)
 3. Rússia Rússia (116)
 4. Uzbekistan Uzbekistan (54)
 5. Bielorússia Bielorússia (6)
 6. Bulgària Bulgària (5)
 7. Tailàndia Tailàndia (4)
 8. Turquia Turquia (2)
 9. Bèlgica Bèlgica (1)
 10. Xina Xina (1)
 11. Anglaterra Anglaterra (1)
 12. Malàisia Malàisia (1)
 13. Turkmenistan Turkmenistan (1)
 14. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdraimova en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdraimova poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdraimova és un cognom més freqüent, i en quins països Abdraimova és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdraimova ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdraimova fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdraimova.

Discernir si va ser abans el cognom Abdraimova o algun dels cognoms similars a Abdraimova no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdraimova a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdraimova diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdraimov
 2. Abduraimova
 3. Abduraimov
 4. Abdrasulova
 5. Abdrazakova
 6. Abdurakhimova
 7. Abdraeva
 8. Abdramanova
 9. Abdrakhmanova
 10. Abdramane
 11. Abdurahmanova
 12. Abdrazakov
 13. Abdurakhimov
 14. Abdurasulova
 15. Abdyrazakova
 16. Abdraev
 17. Abdrasulov
 18. Abdraman
 19. Abdramanov
 20. Abdrahmanov
 21. Abdirov
 22. Abduramanova
 23. Abdirahman
 24. Abdrakhmanov
 25. Abdurahman
 26. Abdurakhmanova
 27. Abedrabbo
 28. Abdyrakhmanova
 29. Abd-rahman
 30. Abderahim
 31. Abderahmane
 32. Abderahman
 33. Abd rahman
 34. Abdurahmanov
 35. Abdurasulov
 36. Abdyrazakov
 37. Abdarahmane
 38. Abd rabo
 39. Abderhim
 40. Abedravo