Cognom AbdrasulovaSaber més respecte al cognom Abdrasulova és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdrasulova sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdrasulova.

El cognom Abdrasulova en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdrasulova, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdrasulova és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdrasulova

Veure mapa del cognom Abdrasulova

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdrasulova en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdrasulova, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdrasulova que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdrasulova, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdrasulova. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdrasulova és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdrasulova del món

 1. Kirguizistan Kirguizistan (1136)
 2. Kazakhstan Kazakhstan (107)
 3. Uzbekistan Uzbekistan (22)
 4. Rússia Rússia (5)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdrasulova en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdrasulova poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdrasulova és un cognom més freqüent, i en quins països Abdrasulova és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdrasulova ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdrasulova. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdrasulova ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdrasulova pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdrasulova, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdrasulova o algun dels cognoms similars a Abdrasulova no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdrasulova a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdrasulova diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdurasulova
 2. Abdrasulov
 3. Abdurasulov
 4. Abdraimova
 5. Abdrazakova
 6. Abdramanova
 7. Abdraimov
 8. Abdrazakov
 9. Abduraimova
 10. Abdraeva
 11. Abdyrazakova
 12. Abdramanov
 13. Abduramanova
 14. Abdrakhmanova
 15. Abdurahmanova
 16. Abduraimov
 17. Abdurakhimova
 18. Abdraev
 19. Abdyrazakov
 20. Abdrahmanov
 21. Abdrakhmanov
 22. Abdramane
 23. Abdurakhmanova
 24. Abedrabbo
 25. Abdyrakhmanova
 26. Abdurahmanov
 27. Abdurakhimov
 28. Abderson
 29. Abdirashid
 30. Abd rabo
 31. Abdraman
 32. Abdirov
 33. Abedravo
 34. Abdurahmonov
 35. Abdoral
 36. Abdirahman
 37. Abdorf
 38. Abdur
 39. Abdurahman
 40. Abdurakhmanov