Cognom AbduallahSaber més respecte al cognom Abduallah és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abduallah sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abduallah.

El cognom Abduallah en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abduallah, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abduallah és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abduallah

Veure mapa del cognom Abduallah

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abduallah en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abduallah, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abduallah que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abduallah, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abduallah. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abduallah és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abduallah del món

 1. Sudan Sudan (2240)
 2. Saudi Saudita Saudi Saudita (1988)
 3. Egipte Egipte (1190)
 4. Pakistan Pakistan (67)
 5. Estats Units Estats Units (15)
 6. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (9)
 7. Qatar Qatar (6)
 8. Malàisia Malàisia (5)
 9. Suècia Suècia (5)
 10. Iemen Iemen (4)
 11. Eritrea Eritrea (4)
 12. Iraq Iraq (4)
 13. Nigèria Nigèria (4)
 14. Canadà Canadà (3)
 15. Filipines Filipines (3)
 16. Israel Israel (2)
 17. Jordània Jordània (2)
 18. Uganda Uganda (1)
 19. Antigua i Barbuda Antigua i Barbuda (1)
 20. Brasil Brasil (1)
 21. Anglaterra Anglaterra (1)
 22. Geòrgia Geòrgia (1)
 23. Índia Índia (1)
 24. Kenya Kenya (1)
 25. Corea del Sud Corea del Sud (1)
 26. Kuwait Kuwait (1)
 27. Kazakhstan Kazakhstan (1)
 28. Rússia Rússia (1)
 29. Síria Síria (1)
 30. Trinitat i Tobago Trinitat i Tobago (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abduallah en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abduallah poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abduallah és un cognom més freqüent, i en quins països Abduallah és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abduallah ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abduallah. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abduallah ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abduallah fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abduallah.

Discernir si va ser abans el cognom Abduallah o algun dels cognoms similars a Abduallah no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abduallah a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abduallah diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abd-allah
 2. Abdallah
 3. Abdullah
 4. Abd allah
 5. Abdeallah
 6. Abdalla
 7. Abdallahi
 8. Abdellah
 9. Abdillah
 10. Abdulah
 11. Abdulla
 12. Abdullahi
 13. Abdullahu
 14. Abdollah
 15. Abdalah
 16. Aabdullah
 17. Abdoullah
 18. Abdalaah
 19. Abdala
 20. Abdalahe
 21. Abdalahi
 22. Abdelah
 23. Abdelilah
 24. Abdella
 25. Abdellahi
 26. Abdilla
 27. Abdillahi
 28. Abdollahi
 29. Abdula
 30. Abdulahi
 31. Abdulai
 32. Abdulle
 33. Abdulrab
 34. Abdullaev
 35. Abdelelah
 36. Abdelillah
 37. Abdulian
 38. Abdellilah
 39. Abdall
 40. Abdullha