Cognom AbdukarimovSaber més respecte al cognom Abdukarimov és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdukarimov sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdukarimov.

El cognom Abdukarimov en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdukarimov, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdukarimov és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdukarimov

Veure mapa del cognom Abdukarimov

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdukarimov en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdukarimov, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdukarimov que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdukarimov, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdukarimov. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdukarimov és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdukarimov del món

 1. Uzbekistan Uzbekistan (13648)
 2. Kazakhstan Kazakhstan (2650)
 3. Kirguizistan Kirguizistan (1571)
 4. Rússia Rússia (580)
 5. Tadjikistan Tadjikistan (380)
 6. Azerbaijan Azerbaijan (49)
 7. Turkmenistan Turkmenistan (37)
 8. Estats Units Estats Units (12)
 9. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (4)
 10. Anglaterra Anglaterra (3)
 11. Turquia Turquia (2)
 12. Malàisia Malàisia (1)
 13. Bielorússia Bielorússia (1)
 14. Canadà Canadà (1)
 15. República Txeca República Txeca (1)
 16. Estònia Estònia (1)
 17. Corea del Sud Corea del Sud (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdukarimov en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdukarimov poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdukarimov és un cognom més freqüent, i en quins països Abdukarimov és un cognom insòlit o inexistent.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdukarimov pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdukarimov, com podem comprovar.

 1. Abdukarimova
 2. Abdykerimov
 3. Abdykerimova
 4. Abd karim
 5. Abdykadyrov
 6. Abdykalykov
 7. Abdikadir
 8. Abdykadyrova
 9. Abdykalykova
 10. Abd khalid
 11. Abdesamad
 12. Abduzhaparova
 13. Abdesalam
 14. Abdiaziz
 15. Abdagic
 16. Abd aziz
 17. Abbiatico
 18. Abadias
 19. Abdeselam
 20. Abdeslam
 21. Abdeslami
 22. Abdessamad
 23. Abdessamie
 24. Abdis
 25. Abdoussi
 26. Abdus
 27. Abdussalaam
 28. Aptekar
 29. Abtsiauri
 30. Abdessadik
 31. Abdesslam
 32. Abdias
 33. Abdesslem
 34. Abdeslem
 35. Abdessamed
 36. Abdessalam
 37. Abdk
 38. Abdessalem
 39. Abudas
 40. Abdić