Cognom AbdukarimovaSaber més respecte al cognom Abdukarimova és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdukarimova sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdukarimova.

El cognom Abdukarimova en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdukarimova, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdukarimova és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdukarimova

Veure mapa del cognom Abdukarimova

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdukarimova en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdukarimova, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdukarimova que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdukarimova, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdukarimova. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdukarimova és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdukarimova del món

 1. Uzbekistan Uzbekistan (13921)
 2. Kirguizistan Kirguizistan (1609)
 3. Kazakhstan Kazakhstan (1170)
 4. Tadjikistan Tadjikistan (393)
 5. Rússia Rússia (209)
 6. Azerbaijan Azerbaijan (46)
 7. Turkmenistan Turkmenistan (9)
 8. Malàisia Malàisia (5)
 9. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 10. Canadà Canadà (1)
 11. Anglaterra Anglaterra (1)
 12. Tailàndia Tailàndia (1)
 13. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdukarimova en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdukarimova poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdukarimova és un cognom més freqüent, i en quins països Abdukarimova és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdukarimova ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdukarimova fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdukarimova.

No tots els cognoms similars al cognom Abdukarimova tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdukarimova que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdukarimova pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdukarimova, com podem comprovar.

 1. Abdukarimov
 2. Abdykerimova
 3. Abdykerimov
 4. Abdykadyrova
 5. Abdykalykova
 6. Abd karim
 7. Abdykadyrov
 8. Abduzhaparova
 9. Abdykalykov
 10. Abdikadir
 11. Abatecola
 12. Abd khalid
 13. Abdesamad
 14. Abdesalam
 15. Abdiaziz
 16. Abdagic
 17. Abd aziz
 18. Abdessamia
 19. Abbiatico
 20. Abadias
 21. Abbadessa
 22. Abbattista
 23. Abdeselam
 24. Abdeslam
 25. Abdeslami
 26. Abdessamad
 27. Abdessamie
 28. Abdis
 29. Abdous
 30. Abdoussi
 31. Abdus
 32. Abdussalaam
 33. Aptekar
 34. Abtsiauri
 35. Abadgoitia
 36. Abdessadik
 37. Abdesslam
 38. Abdias
 39. Abdesslem
 40. Abdeslem