Cognom Abdul-ahadSaber més respecte al cognom Abdul-ahad és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul-ahad sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul-ahad.

El cognom Abdul-ahad en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul-ahad, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul-ahad és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul-ahad

Veure mapa del cognom Abdul-ahad

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul-ahad en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul-ahad, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul-ahad que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul-ahad, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul-ahad. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul-ahad és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul-ahad del món

 1. Estats Units Estats Units (42)
 2. Suècia Suècia (14)
 3. Canadà Canadà (9)
 4. Nigèria Nigèria (9)
 5. Anglaterra Anglaterra (8)
 6. Benín Benín (2)
 7. Alemanya Alemanya (2)
 8. Suïssa Suïssa (1)
 9. Dinamarca Dinamarca (1)
 10. França França (1)
 11. Iraq Iraq (1)
 12. Kuwait Kuwait (1)
 13. Líban Líban (1)
 14. Filipines Filipines (1)
 15. Rússia Rússia (1)
 16. Trinitat i Tobago Trinitat i Tobago (1)
 17. Sud-àfrica Sud-àfrica (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul-ahad en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul-ahad poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul-ahad és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul-ahad és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdul-ahad fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdul-ahad.

No tots els cognoms similars al cognom Abdul-ahad tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdul-ahad que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abdulahad
 2. Abdul-hadi
 3. Abdul-samad
 4. Abdul-wahid
 5. Abdelwahad
 6. Abdulwahab
 7. Abdeljawad
 8. Abdelwahab
 9. Abdul-amir
 10. Abdul-aziz
 11. Abdul-ghani
 12. Abdul-hamid
 13. Abdul-haqq
 14. Abdul-majid
 15. Abdul-rahim
 16. Abdul-rahman
 17. Abdul-rashid
 18. Abdul-salam
 19. Abdul-wadud
 20. Abdul-wahhab
 21. Abdul-zahir
 22. Abdulah
 23. Abdulahi
 24. Abdulhadi
 25. Abdulhamid
 26. Abdullah
 27. Abdullahi
 28. Abdullahu
 29. Abdulrahim
 30. Abdulrahman
 31. Abdel-wahab
 32. Abdel-wahid
 33. Abdel-hadi
 34. Abdulsayed
 35. Abdeluahid
 36. Abdelwahid
 37. Abdelouahad
 38. Abdelwahed
 39. Abdul samad
 40. Abdeluahed