Cognom Abdul-amirSaber més respecte al cognom Abdul-amir és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul-amir sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul-amir.

El cognom Abdul-amir en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul-amir, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul-amir és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul-amir

Veure mapa del cognom Abdul-amir

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul-amir en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul-amir, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul-amir que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul-amir, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul-amir. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul-amir és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul-amir del món

 1. Anglaterra Anglaterra (6)
 2. Bahrain Bahrain (4)
 3. Dinamarca Dinamarca (3)
 4. Suècia Suècia (3)
 5. Canadà Canadà (1)
 6. Iraq Iraq (1)
 7. Líban Líban (1)
 8. Uzbekistan Uzbekistan (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul-amir en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul-amir poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul-amir és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul-amir és un cognom insòlit o inexistent.

 1. Abdul amir
 2. Abdul-aziz
 3. Abdul-basir
 4. Abdul-hamid
 5. Abdul-qadir
 6. Abdul-zahir
 7. Abdulhamid
 8. Abdulkadir
 9. Abdul-ali
 10. Abdelhamid
 11. Abdul-ahad
 12. Abdul-baqi
 13. Abdul-hadi
 14. Abdul-hakim
 15. Abdul-jalil
 16. Abdul-karim
 17. Abdul-majid
 18. Abdul-rahim
 19. Abdul-raziq
 20. Abdul-samad
 21. Abdul-wahid
 22. Abdul-wakil
 23. Abdulahi
 24. Abdulai
 25. Abdulatif
 26. Abdulaziz
 27. Abdulhadi
 28. Abdulhakim
 29. Abdulkarim
 30. Abdullahi
 31. Abdullatif
 32. Abdulmalik
 33. Abdulnabi
 34. Abdulrahim
 35. Abdul-latif
 36. Abdelgadir
 37. Abdelkadir
 38. Abdul aziz
 39. Abdul hamid
 40. Abdul gadir