Cognom Abdul-baqiSaber més respecte al cognom Abdul-baqi és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul-baqi sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul-baqi.

El cognom Abdul-baqi en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul-baqi, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul-baqi és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul-baqi

Veure mapa del cognom Abdul-baqi

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul-baqi en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul-baqi, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul-baqi que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul-baqi, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul-baqi. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul-baqi és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul-baqi del món

 1. Saudi Saudita Saudi Saudita (199)
 2. Estats Units Estats Units (10)
 3. Anglaterra Anglaterra (2)
 4. Jordània Jordània (2)
 5. Bahrain Bahrain (1)
 6. Egipte Egipte (1)
 7. Ghana Ghana (1)
 8. Indonèsia Indonèsia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul-baqi en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul-baqi poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul-baqi és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul-baqi és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdul-baqi. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdul-baqi ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abdul-baqi tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdul-baqi que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abdul-baqi o algun dels cognoms similars a Abdul-baqi no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdul-baqi a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdul-baqi diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdul-basir
 2. Abdul-hadi
 3. Abdul-haqq
 4. Abdul-ali
 5. Abdul bari
 6. Abdulbaki
 7. Abdul-amir
 8. Abdul-aziz
 9. Abdul-ghani
 10. Abdul-hakim
 11. Abdul-hamid
 12. Abdul-jalil
 13. Abdul-karim
 14. Abdul-majid
 15. Abdul-qadir
 16. Abdul-rahim
 17. Abdul-raziq
 18. Abdul-wahid
 19. Abdul-wakil
 20. Abdul-zahir
 21. Abdulahi
 22. Abdulai
 23. Abdulghani
 24. Abdulhadi
 25. Abdulhaqq
 26. Abdullahi
 27. Abdulnabi
 28. Abdul-latif
 29. Abdel-hadi
 30. Abdelbaki
 31. Abdul haq
 32. Abdel baki
 33. Abdul qawi
 34. Abdelbari
 35. Abdel-bary
 36. Abdalahi
 37. Abdallahi
 38. Abdelali
 39. Abdelghani
 40. Abdelhadi