Cognom Abdul-gafoorSaber més respecte al cognom Abdul-gafoor és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul-gafoor sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul-gafoor.

El cognom Abdul-gafoor en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul-gafoor, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul-gafoor és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul-gafoor

Veure mapa del cognom Abdul-gafoor

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul-gafoor en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul-gafoor, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul-gafoor que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul-gafoor, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul-gafoor. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul-gafoor és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul-gafoor del món

 1. Austràlia Austràlia (1)
 2. Canadà Canadà (1)
 3. Països Baixos Països Baixos (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul-gafoor en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul-gafoor poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul-gafoor és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul-gafoor és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdul-gafoor ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdul-gafoor. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdul-gafoor ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdul-gafoor fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdul-gafoor.

No tots els cognoms similars al cognom Abdul-gafoor tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdul-gafoor que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abdul-ghafoor
 2. Abdul gafoor
 3. Abdul ghafoor
 4. Abdul-ghafar
 5. Abdul-ghafur
 6. Abdul gayoom
 7. Abdul-amir
 8. Abdul-basir
 9. Abdul-jabbar
 10. Abdul-qadir
 11. Abdul-sattar
 12. Abdul-zahir
 13. Abdelghafour
 14. Abdul gadir
 15. Abdul gayyoom
 16. Abdul shakoor
 17. Abdul gadhir
 18. Abdul rasool
 19. Abdel-sattar
 20. Abdul-ahad
 21. Abdul-azeez
 22. Abdul-aziz
 23. Abdul-baqi
 24. Abdul-ghani
 25. Abdul-hadi
 26. Abdul-hakim
 27. Abdul-hameed
 28. Abdul-hamid
 29. Abdul-haqq
 30. Abdul-jalil
 31. Abdul-kareem
 32. Abdul-karim
 33. Abdul-majid
 34. Abdul-qayyum
 35. Abdul-rahim
 36. Abdul-rahman
 37. Abdul-rashid
 38. Abdul-rasul
 39. Abdul-raziq
 40. Abdul-razzaq