Cognom Abdul-ghafurSaber més respecte al cognom Abdul-ghafur és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul-ghafur sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul-ghafur.

El cognom Abdul-ghafur en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul-ghafur, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul-ghafur és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul-ghafur

Veure mapa del cognom Abdul-ghafur

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul-ghafur en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul-ghafur, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul-ghafur que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul-ghafur, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul-ghafur. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul-ghafur és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul-ghafur del món

 1. Estats Units Estats Units (6)
 2. Trinitat i Tobago Trinitat i Tobago (5)
 3. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)
 4. Turquia Turquia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul-ghafur en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul-ghafur poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul-ghafur és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul-ghafur és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdul-ghafur. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdul-ghafur ha anat patint mutacions.

Discernir si va ser abans el cognom Abdul-ghafur o algun dels cognoms similars a Abdul-ghafur no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdul-ghafur a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdul-ghafur diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdul-ghafar
 2. Abdul-ghafoor
 3. Abdul-shakur
 4. Abdul-gafoor
 5. Abdul-ghani
 6. Abdelghafour
 7. Abdul ghafoor
 8. Abdul-ahad
 9. Abdul-amir
 10. Abdul-basir
 11. Abdul-hadi
 12. Abdul-hakim
 13. Abdul-hamid
 14. Abdul-haqq
 15. Abdul-khaliq
 16. Abdul-qadir
 17. Abdul-rasul
 18. Abdul-wadud
 19. Abdul-zahir
 20. Abdulghani
 21. Abdul ghani
 22. Abdul gadir
 23. Abdul gafoor
 24. Abdul ghanee
 25. Abdul shukur
 26. Abdelghani
 27. Abdelhafid
 28. Abdul-aziz
 29. Abdul-baqi
 30. Abdul-hameed
 31. Abdul-jabbar
 32. Abdul-jalil
 33. Abdul-karim
 34. Abdul-majid
 35. Abdul-qayyum
 36. Abdul-quddus
 37. Abdul-rahim
 38. Abdul-raziq
 39. Abdul-salam
 40. Abdul-samad