Cognom Abdul-hakimSaber més respecte al cognom Abdul-hakim és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul-hakim sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul-hakim.

El cognom Abdul-hakim en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul-hakim, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul-hakim és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul-hakim

Veure mapa del cognom Abdul-hakim

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul-hakim en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul-hakim, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul-hakim que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul-hakim, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul-hakim. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul-hakim és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul-hakim del món

 1. Estats Units Estats Units (79)
 2. Uganda Uganda (10)
 3. Nigèria Nigèria (8)
 4. Trinitat i Tobago Trinitat i Tobago (5)
 5. Filipines Filipines (4)
 6. Ghana Ghana (4)
 7. Illes Caiman Illes Caiman (2)
 8. Pakistan Pakistan (1)
 9. Iemen Iemen (1)
 10. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 11. Barbados Barbados (1)
 12. Indonèsia Indonèsia (1)
 13. Iraq Iraq (1)
 14. Japó Japó (1)
 15. Malàisia Malàisia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul-hakim en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul-hakim poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul-hakim és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul-hakim és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdul-hakim ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdul-hakim. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdul-hakim ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abdul-hakim tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdul-hakim que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdul-hakim pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdul-hakim, com podem comprovar.

 1. Abdulhakim
 2. Abdelhakim
 3. Abdul-hadi
 4. Abdul-hamid
 5. Abdul-karim
 6. Abdul-rahim
 7. Abdul-wakil
 8. Abdul-hakeem
 9. Abdul halim
 10. Abdelhalim
 11. Abdul-amir
 12. Abdul-aziz
 13. Abdul-baqi
 14. Abdul-basir
 15. Abdul-ghani
 16. Abdul-haqq
 17. Abdul-jalil
 18. Abdul-khaliq
 19. Abdul-majid
 20. Abdul-qadir
 21. Abdul-raziq
 22. Abdul-salam
 23. Abdul-shakur
 24. Abdul-wahid
 25. Abdul-zahir
 26. Abdulghani
 27. Abdulhadi
 28. Abdulhamid
 29. Abdulkarim
 30. Abdulkhalil
 31. Abdulrahim
 32. Abdul-latif
 33. Abdel-hadi
 34. Abdul hamid
 35. Abdul karim
 36. Abdul hakeem
 37. Abdelhakem
 38. Abdul-ali
 39. Abdel halim
 40. Abdulbaki