Cognom Abdul-hameedSaber més respecte al cognom Abdul-hameed és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul-hameed sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul-hameed.

El cognom Abdul-hameed en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul-hameed, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul-hameed és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul-hameed

Veure mapa del cognom Abdul-hameed

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul-hameed en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul-hameed, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul-hameed que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul-hameed, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul-hameed. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul-hameed és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul-hameed del món

 1. Egipte Egipte (366)
 2. Nigèria Nigèria (285)
 3. Saudi Saudita Saudi Saudita (278)
 4. Estats Units Estats Units (36)
 5. Pakistan Pakistan (27)
 6. Anglaterra Anglaterra (8)
 7. Ghana Ghana (4)
 8. Iraq Iraq (4)
 9. Canadà Canadà (2)
 10. Bahrain Bahrain (1)
 11. Alemanya Alemanya (1)
 12. Gal·les Gal·les (1)
 13. Islàndia Islàndia (1)
 14. Països Baixos Països Baixos (1)
 15. Nova Zelanda Nova Zelanda (1)
 16. Singapur Singapur (1)
 17. Trinitat i Tobago Trinitat i Tobago (1)
 18. Sud-àfrica Sud-àfrica (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul-hameed en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul-hameed poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul-hameed és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul-hameed és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdul-hameed ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

No tots els cognoms similars al cognom Abdul-hameed tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdul-hameed que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abdul hameed
 2. Abdul-hamid
 3. Abdul-hakeem
 4. Abdul-azeez
 5. Abdul-kareem
 6. Abdul-samad
 7. Abdulhamid
 8. Abdul-raheem
 9. Abdul-rasheed
 10. Abdelhamed
 11. Abdul hamid
 12. Abdul hakeem
 13. Abdul majeed
 14. Abdul haleem
 15. Abdelhamid
 16. Abdul-ahad
 17. Abdul-amir
 18. Abdul-hadi
 19. Abdul-hakim
 20. Abdul-haqq
 21. Abdul-majid
 22. Abdul-rashid
 23. Abdul-wadud
 24. Abdul-wahid
 25. Abdulahad
 26. Abdulkareem
 27. Abdulraheem
 28. Abdulsayed
 29. Abdul azeez
 30. Abdul kareem
 31. Abdul raheem
 32. Abdul rasheed
 33. Abdul samad
 34. Abdulmateen
 35. Abdul ghanee
 36. Abdul ganee
 37. Abdul jaleel
 38. Abdul baree
 39. Abdulazeez
 40. Abdel hamid