Cognom Abdul-jabbarSaber més respecte al cognom Abdul-jabbar és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul-jabbar sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul-jabbar.

El cognom Abdul-jabbar en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul-jabbar, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul-jabbar és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul-jabbar

Veure mapa del cognom Abdul-jabbar

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul-jabbar en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul-jabbar, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul-jabbar que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul-jabbar, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul-jabbar. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul-jabbar és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul-jabbar del món

 1. Estats Units Estats Units (78)
 2. Iraq Iraq (26)
 3. Anglaterra Anglaterra (15)
 4. Egipte Egipte (9)
 5. Espanya Espanya (8)
 6. Nigèria Nigèria (8)
 7. Qatar Qatar (6)
 8. Canadà Canadà (5)
 9. Bahrain Bahrain (4)
 10. Kenya Kenya (4)
 11. Pakistan Pakistan (4)
 12. Saudi Saudita Saudi Saudita (4)
 13. Bèlgica Bèlgica (2)
 14. Illes Caiman Illes Caiman (2)
 15. Filipines Filipines (2)
 16. Rússia Rússia (2)
 17. Austràlia Austràlia (1)
 18. Bermudes Bermudes (1)
 19. Alemanya Alemanya (1)
 20. Dinamarca Dinamarca (1)
 21. França França (1)
 22. Ghana Ghana (1)
 23. Corea del Sud Corea del Sud (1)
 24. Sudan Sudan (1)
 25. Tunísia Tunísia (1)
 26. Uganda Uganda (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul-jabbar en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul-jabbar poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul-jabbar és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul-jabbar és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdul-jabbar ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdul-jabbar. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdul-jabbar ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdul-jabbar fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdul-jabbar.

 1. Abduljabbar
 2. Abdul jabbar
 3. Abdeljabbar
 4. Abdul jabar
 5. Abdul-sattar
 6. Abdeljebbar
 7. Abdeljabar
 8. Abdel-sattar
 9. Abdeljaber
 10. Abdul-ahad
 11. Abdul-amir
 12. Abdul-basir
 13. Abdul-gafoor
 14. Abdul-ghafar
 15. Abdul-jalil
 16. Abdul-qadir
 17. Abdul-rahman
 18. Abdul-razzaq
 19. Abdul-salam
 20. Abdul-samad
 21. Abdul-wahhab
 22. Abdul-zahir
 23. Abdul sattar
 24. Abdulsatar
 25. Abdul satar
 26. Abdul-malak
 27. Abdel-rahman
 28. Abdel-salam
 29. Abdeljawad
 30. Abdul-azeez
 31. Abdul-aziz
 32. Abdul-baqi
 33. Abdul-ghafoor
 34. Abdul-ghafur
 35. Abdul-hadi
 36. Abdul-hakim
 37. Abdul-hameed
 38. Abdul-hamid
 39. Abdul-haqq
 40. Abdul-kareem