Cognom Abdul-jalilSaber més respecte al cognom Abdul-jalil és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul-jalil sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul-jalil.

El cognom Abdul-jalil en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul-jalil, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul-jalil és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul-jalil

Veure mapa del cognom Abdul-jalil

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul-jalil en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul-jalil, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul-jalil que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul-jalil, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul-jalil. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul-jalil és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul-jalil del món

 1. Bahrain Bahrain (73)
 2. Estats Units Estats Units (30)
 3. Sudan Sudan (16)
 4. Filipines Filipines (14)
 5. Ghana Ghana (9)
 6. Canadà Canadà (8)
 7. Nigèria Nigèria (5)
 8. Croàcia Croàcia (4)
 9. Suècia Suècia (4)
 10. Escòcia Escòcia (3)
 11. Dinamarca Dinamarca (2)
 12. França França (2)
 13. Malàisia Malàisia (2)
 14. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 15. Alemanya Alemanya (1)
 16. Egipte Egipte (1)
 17. Anglaterra Anglaterra (1)
 18. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)
 19. Iemen Iemen (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul-jalil en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul-jalil poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul-jalil és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul-jalil és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdul-jalil ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdul-jalil. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdul-jalil ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdul-jalil fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdul-jalil.

No tots els cognoms similars al cognom Abdul-jalil tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdul-jalil que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdul-jalil pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdul-jalil, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdul-jalil o algun dels cognoms similars a Abdul-jalil no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdul-jalil a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdul-jalil diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdul jalil
 2. Abdul-wakil
 3. Abdulkhalil
 4. Abdeljalil
 5. Abdeldjalil
 6. Abdul-ali
 7. Abdul-amir
 8. Abdul-aziz
 9. Abdul-baqi
 10. Abdul-basir
 11. Abdul-hadi
 12. Abdul-hakim
 13. Abdul-hamid
 14. Abdul-karim
 15. Abdul-khaliq
 16. Abdul-majid
 17. Abdul-qadir
 18. Abdul-rahim
 19. Abdul-rasul
 20. Abdul-raziq
 21. Abdul-salam
 22. Abdul-wahid
 23. Abdul-zahir
 24. Abdulmalik
 25. Abdul-latif
 26. Abdeljalal
 27. Abdul jaleel
 28. Abdul malik
 29. Abdul-malak
 30. Abdul halim
 31. Abdel-salam
 32. Abdelali
 33. Abdelhalim
 34. Abdelmalik
 35. Abdul-ahad
 36. Abdul-ghani
 37. Abdul-haqq
 38. Abdul-jabbar
 39. Abdul-rashid
 40. Abdul-samad