Cognom Abdul-khaliqSaber més respecte al cognom Abdul-khaliq és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul-khaliq sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul-khaliq.

El cognom Abdul-khaliq en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul-khaliq, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul-khaliq és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul-khaliq

Veure mapa del cognom Abdul-khaliq

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul-khaliq en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul-khaliq, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul-khaliq que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul-khaliq, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul-khaliq. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul-khaliq és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul-khaliq del món

 1. Estats Units Estats Units (47)
 2. Alemanya Alemanya (16)
 3. Pakistan Pakistan (12)
 4. Egipte Egipte (9)
 5. Anglaterra Anglaterra (9)
 6. Canadà Canadà (7)
 7. Qatar Qatar (6)
 8. Itàlia Itàlia (1)
 9. Nigèria Nigèria (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul-khaliq en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul-khaliq poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul-khaliq és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul-khaliq és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdul-khaliq. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdul-khaliq ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdul-khaliq pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdul-khaliq, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdul-khaliq o algun dels cognoms similars a Abdul-khaliq no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdul-khaliq a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdul-khaliq diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdulkhalil
 2. Abdul khaleq
 3. Abdul-ghani
 4. Abdul-hadi
 5. Abdul-hakim
 6. Abdul-hamid
 7. Abdul-haqq
 8. Abdul-jalil
 9. Abdul-karim
 10. Abdul-raziq
 11. Abdelkhalik
 12. Abdelkhaleq
 13. Abdul-ali
 14. Abdul halim
 15. Abdelhalim
 16. Abdelkhalek
 17. Abdul-ahad
 18. Abdul-amir
 19. Abdul-aziz
 20. Abdul-baqi
 21. Abdul-basir
 22. Abdul-ghafar
 23. Abdul-ghafur
 24. Abdul-majid
 25. Abdul-qadir
 26. Abdul-rahim
 27. Abdul-salam
 28. Abdul-shakur
 29. Abdul-wahid
 30. Abdul-wakil
 31. Abdul-zahir
 32. Abdulghani
 33. Abdulhadi
 34. Abdulhakim
 35. Abdulhamid
 36. Abdulhaqq
 37. Abdulkadir
 38. Abdulkarim
 39. Abdulmalik
 40. Abdul-latif