Cognom Abdul-latifSaber més respecte al cognom Abdul-latif és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul-latif sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul-latif.

El cognom Abdul-latif en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul-latif, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul-latif és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul-latif

Veure mapa del cognom Abdul-latif

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul-latif en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul-latif, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul-latif que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul-latif, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul-latif. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul-latif és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul-latif del món

 1. Ghana Ghana (485)
 2. Egipte Egipte (305)
 3. Estats Units Estats Units (41)
 4. Iraq Iraq (21)
 5. Nigèria Nigèria (20)
 6. Trinitat i Tobago Trinitat i Tobago (8)
 7. Filipines Filipines (6)
 8. Dinamarca Dinamarca (4)
 9. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (3)
 10. Anglaterra Anglaterra (3)
 11. Canadà Canadà (2)
 12. Alemanya Alemanya (2)
 13. Austràlia Austràlia (1)
 14. Bèlgica Bèlgica (1)
 15. França França (1)
 16. Hong Kong Hong Kong (1)
 17. Jordània Jordània (1)
 18. Kuwait Kuwait (1)
 19. Malawi Malawi (1)
 20. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)
 21. Suècia Suècia (1)
 22. Tanzània Tanzània (1)
 23. Uganda Uganda (1)
 24. Veneçuela Veneçuela (1)
 25. Iemen Iemen (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul-latif en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul-latif poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul-latif és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul-latif és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdul-latif ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdul-latif fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdul-latif.

No tots els cognoms similars al cognom Abdul-latif tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdul-latif que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdul-latif pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdul-latif, com podem comprovar.

 1. Abdullatif
 2. Abdul latif
 3. Abdellatif
 4. Abdulatif
 5. Abdel latif
 6. Abdelatif
 7. Abdellati
 8. Abdul-amir
 9. Abdul-aziz
 10. Abdul-baqi
 11. Abdul-basir
 12. Abdul-hadi
 13. Abdul-hakim
 14. Abdul-hamid
 15. Abdul-jalil
 16. Abdul-karim
 17. Abdul-majid
 18. Abdul-qadir
 19. Abdul-rahim
 20. Abdul-raziq
 21. Abdul-wahid
 22. Abdul-wakil
 23. Abdul-zahir
 24. Abdullahi
 25. Abdul-ali
 26. Abdallahi
 27. Abdellahi
 28. Abdillahi
 29. Abdollahi
 30. Abdul-ahad
 31. Abdul-ghani
 32. Abdul-haqq
 33. Abdul-khaliq
 34. Abdul-rashid
 35. Abdul-rasul
 36. Abdul-salam
 37. Abdul-samad
 38. Abdul-sattar
 39. Abdul-wadud
 40. Abdulahi