Cognom Abdul-quddusSaber més respecte al cognom Abdul-quddus és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul-quddus sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul-quddus.

El cognom Abdul-quddus en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul-quddus, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul-quddus és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul-quddus

Veure mapa del cognom Abdul-quddus

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul-quddus en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul-quddus, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul-quddus que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul-quddus, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul-quddus. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul-quddus és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul-quddus del món

 1. Estats Units Estats Units (15)
 2. Nigèria Nigèria (2)
 3. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul-quddus en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul-quddus poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul-quddus és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul-quddus és un cognom insòlit o inexistent.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdul-quddus pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdul-quddus, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdul-quddus o algun dels cognoms similars a Abdul-quddus no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdul-quddus a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdul-quddus diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdul-qadir
 2. Abdul-qayyum
 3. Abdul-wadud
 4. Abdul quadir
 5. Abdul-ahad
 6. Abdul-ghafur
 7. Abdul-hadi
 8. Abdul-rasul
 9. Abdul-shakur
 10. Abdelqader
 11. Abdul-amir
 12. Abdul-azeez
 13. Abdul-aziz
 14. Abdul-baqi
 15. Abdul-basir
 16. Abdul-gafoor
 17. Abdul-ghafar
 18. Abdul-ghani
 19. Abdul-hakim
 20. Abdul-hameed
 21. Abdul-hamid
 22. Abdul-haqq
 23. Abdul-jabbar
 24. Abdul-jalil
 25. Abdul-kareem
 26. Abdul-karim
 27. Abdul-khaliq
 28. Abdul-majid
 29. Abdul-rahim
 30. Abdul-rahman
 31. Abdul-rashid
 32. Abdul-raziq
 33. Abdul-razzaq
 34. Abdul-salam
 35. Abdul-samad
 36. Abdul-sattar
 37. Abdul-wahhab
 38. Abdul-wahid
 39. Abdul-wakil
 40. Abdul-zahir