Cognom Abdul-rasheedSaber més respecte al cognom Abdul-rasheed és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul-rasheed sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul-rasheed.

El cognom Abdul-rasheed en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul-rasheed, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul-rasheed és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul-rasheed

Veure mapa del cognom Abdul-rasheed

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul-rasheed en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul-rasheed, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul-rasheed que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul-rasheed, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul-rasheed. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul-rasheed és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul-rasheed del món

 1. Nigèria Nigèria (460)
 2. Estats Units Estats Units (35)
 3. Pakistan Pakistan (17)
 4. Sud-àfrica Sud-àfrica (7)
 5. Ghana Ghana (4)
 6. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)
 7. Alemanya Alemanya (1)
 8. Anglaterra Anglaterra (1)
 9. Jordània Jordània (1)
 10. Malawi Malawi (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul-rasheed en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul-rasheed poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul-rasheed és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul-rasheed és un cognom insòlit o inexistent.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdul-rasheed pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdul-rasheed, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdul-rasheed o algun dels cognoms similars a Abdul-rasheed no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdul-rasheed a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdul-rasheed diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdul rasheed
 2. Abdul-rashid
 3. Abdul-raheem
 4. Abdul-hameed
 5. Abdulraheem
 6. Abdul raheem
 7. Abdul-ahad
 8. Abdul-azeez
 9. Abdul-kareem
 10. Abdul-rahim
 11. Abdul-rahman
 12. Abdul-rasul
 13. Abdul-wahid
 14. Abdul latheef
 15. Abdul hameed
 16. Abdul majeed
 17. Abdul-hakeem
 18. Abdel-rahman
 19. Abdelouahed
 20. Abdul-basir
 21. Abdul-hamid
 22. Abdul-majid
 23. Abdul-raziq
 24. Abdul-razzaq
 25. Abdul-samad
 26. Abdul-wadud
 27. Abdul-wahhab
 28. Abdul-zahir
 29. Abdulahad
 30. Abdulkareem
 31. Abdulrahim
 32. Abdulrahman
 33. Abdel-wahid
 34. Abdulsayed
 35. Abdelwahed
 36. Abdul rahman
 37. Abdul azeez
 38. Abdul hakeem
 39. Abdul kareem
 40. Abdeluahed