Cognom Abdul-rashidSaber més respecte al cognom Abdul-rashid és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul-rashid sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul-rashid.

El cognom Abdul-rashid en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul-rashid, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul-rashid és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul-rashid

Veure mapa del cognom Abdul-rashid

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul-rashid en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul-rashid, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul-rashid que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul-rashid, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul-rashid. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul-rashid és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul-rashid del món

 1. Ghana Ghana (554)
 2. Nigèria Nigèria (126)
 3. Malawi Malawi (105)
 4. Estats Units Estats Units (11)
 5. Filipines Filipines (2)
 6. Uganda Uganda (2)
 7. Afganistan Afganistan (1)
 8. Canadà Canadà (1)
 9. Anglaterra Anglaterra (1)
 10. Malàisia Malàisia (1)
 11. Pakistan Pakistan (1)
 12. Rússia Rússia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul-rashid en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul-rashid poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul-rashid és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul-rashid és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdul-rashid ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdul-rashid fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdul-rashid.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdul-rashid pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdul-rashid, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdul-rashid o algun dels cognoms similars a Abdul-rashid no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdul-rashid a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdul-rashid diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdul-rahim
 2. Abdul-wahid
 3. Abdul-rasheed
 4. Abdul-ahad
 5. Abdul-basir
 6. Abdul-hamid
 7. Abdul-majid
 8. Abdul-rasul
 9. Abdul-raziq
 10. Abdul-zahir
 11. Abdulrahim
 12. Abdel-wahid
 13. Abdul rasheed
 14. Abdelrahim
 15. Abdul-amir
 16. Abdul-aziz
 17. Abdul-baqi
 18. Abdul-hadi
 19. Abdul-hakim
 20. Abdul-hameed
 21. Abdul-jalil
 22. Abdul-karim
 23. Abdul-qadir
 24. Abdul-rahman
 25. Abdul-razzaq
 26. Abdul-samad
 27. Abdul-wadud
 28. Abdul-wahhab
 29. Abdul-wakil
 30. Abdulahad
 31. Abdulahi
 32. Abdulhamid
 33. Abdullahi
 34. Abdul-latif
 35. Abdul-raheem
 36. Abdeluahid
 37. Abdelwahid
 38. Abdul majid
 39. Abdul hamid
 40. Abdel wahid