Cognom Abdul-raziqSaber més respecte al cognom Abdul-raziq és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul-raziq sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul-raziq.

El cognom Abdul-raziq en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul-raziq, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul-raziq és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul-raziq

Veure mapa del cognom Abdul-raziq

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul-raziq en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul-raziq, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul-raziq que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul-raziq, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul-raziq. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul-raziq és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul-raziq del món

 1. Kuwait Kuwait (4)
 2. Egipte Egipte (1)
 3. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)
 4. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul-raziq en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul-raziq poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul-raziq és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul-raziq és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdul-raziq ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

Discernir si va ser abans el cognom Abdul-raziq o algun dels cognoms similars a Abdul-raziq no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdul-raziq a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdul-raziq diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdul-aziz
 2. Abdul-rahim
 3. Abdul-razzaq
 4. Abdul razaq
 5. Abdul-amir
 6. Abdul-baqi
 7. Abdul-basir
 8. Abdul-hadi
 9. Abdul-hakim
 10. Abdul-hamid
 11. Abdul-haqq
 12. Abdul-jalil
 13. Abdul-karim
 14. Abdul-khaliq
 15. Abdul-majid
 16. Abdul-qadir
 17. Abdul-rashid
 18. Abdul-rasul
 19. Abdul-wahid
 20. Abdul-wakil
 21. Abdul-zahir
 22. Abdulaziz
 23. Abdulrahim
 24. Abdul-latif
 25. Abdul aziz
 26. Abdul razzaq
 27. Abdul-ali
 28. Abdulrazak
 29. Abd-el-aziz
 30. Abdelaziz
 31. Abdelrahim
 32. Abdelraza
 33. Abdul-ahad
 34. Abdul-azeez
 35. Abdul-ghani
 36. Abdul-rahman
 37. Abdul-salam
 38. Abdul-samad
 39. Abdul-wadud
 40. Abdulahi