Cognom Abdul-razzaqSaber més respecte al cognom Abdul-razzaq és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul-razzaq sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul-razzaq.

El cognom Abdul-razzaq en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul-razzaq, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul-razzaq és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul-razzaq

Veure mapa del cognom Abdul-razzaq

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul-razzaq en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul-razzaq, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul-razzaq que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul-razzaq, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul-razzaq. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul-razzaq és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul-razzaq del món

 1. Egipte Egipte (122)
 2. Pakistan Pakistan (22)
 3. Iraq Iraq (21)
 4. Estats Units Estats Units (4)
 5. Nigèria Nigèria (2)
 6. Suècia Suècia (2)
 7. Canadà Canadà (2)
 8. Malàisia Malàisia (1)
 9. Iemen Iemen (1)
 10. Bahrain Bahrain (1)
 11. Anglaterra Anglaterra (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul-razzaq en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul-razzaq poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul-razzaq és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul-razzaq és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdul-razzaq ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

No tots els cognoms similars al cognom Abdul-razzaq tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdul-razzaq que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abdul-razzaq o algun dels cognoms similars a Abdul-razzaq no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdul-razzaq a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdul-razzaq diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdul razzaq
 2. Abdul-raziq
 3. Abdul razzag
 4. Abdul razaq
 5. Abdul-rahman
 6. Abdulrazak
 7. Abdel-rahman
 8. Abdelraza
 9. Abdul-ahad
 10. Abdul-azeez
 11. Abdul-aziz
 12. Abdul-haqq
 13. Abdul-jabbar
 14. Abdul-rahim
 15. Abdul-rashid
 16. Abdul-rasul
 17. Abdul-salam
 18. Abdul-samad
 19. Abdul-sattar
 20. Abdul-wahhab
 21. Abdulrahman
 22. Abdul-raheem
 23. Abdul rahman
 24. Abdul-malak
 25. Abdel-salam
 26. Abdel-sattar
 27. Abdelrahman
 28. Abdul-amir
 29. Abdul-baqi
 30. Abdul-basir
 31. Abdul-gafoor
 32. Abdul-ghafar
 33. Abdul-hadi
 34. Abdul-hakim
 35. Abdul-hameed
 36. Abdul-hamid
 37. Abdul-jalil
 38. Abdul-kareem
 39. Abdul-karim
 40. Abdul-khaliq