Cognom Abdul-shakurSaber més respecte al cognom Abdul-shakur és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul-shakur sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul-shakur.

El cognom Abdul-shakur en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul-shakur, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul-shakur és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul-shakur

Veure mapa del cognom Abdul-shakur

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul-shakur en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul-shakur, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul-shakur que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul-shakur, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul-shakur. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul-shakur és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul-shakur del món

 1. Estats Units Estats Units (7)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul-shakur en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul-shakur poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul-shakur és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul-shakur és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdul-shakur fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdul-shakur.

 1. Abdul-ghafur
 2. Abdul shukur
 3. Abdul-ghafar
 4. Abdul-hakim
 5. Abdul shakoor
 6. Abdul-ahad
 7. Abdul-amir
 8. Abdul-basir
 9. Abdul-ghafoor
 10. Abdul-ghani
 11. Abdul-hadi
 12. Abdul-hamid
 13. Abdul-haqq
 14. Abdul-khaliq
 15. Abdul-qadir
 16. Abdul-rasul
 17. Abdul-salam
 18. Abdul-samad
 19. Abdul-sattar
 20. Abdul-wadud
 21. Abdul-wakil
 22. Abdul-zahir
 23. Abdulhakim
 24. Abdulsatar
 25. Abdul satar
 26. Abdul-hakeem
 27. Abdel-salam
 28. Abdel-sattar
 29. Abdelhak
 30. Abdelhakim
 31. Abdul-aziz
 32. Abdul-baqi
 33. Abdul-gafoor
 34. Abdul-hameed
 35. Abdul-jabbar
 36. Abdul-jalil
 37. Abdul-karim
 38. Abdul-majid
 39. Abdul-qayyum
 40. Abdul-quddus