Cognom Abdul faththahSaber més respecte al cognom Abdul faththah és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul faththah sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul faththah.

El cognom Abdul faththah en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul faththah, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul faththah és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul faththah

Veure mapa del cognom Abdul faththah

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul faththah en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul faththah, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul faththah que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul faththah, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul faththah. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul faththah és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul faththah del món

 1. Maldives Maldives (41)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul faththah en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul faththah poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul faththah és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul faththah és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdul faththah. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdul faththah ha anat patint mutacions.

 1. Abdel fattah
 2. Abdelfattah
 3. Abdul sattar
 4. Abdelfatah
 5. Abdul-sattar
 6. Abdul-wahhab
 7. Abdelfettah
 8. Abdul rahman
 9. Abdel sattar
 10. Abdul latheef
 11. Abdul rahmaan
 12. Abdul satar
 13. Abdel-fatah
 14. Abdel-sattar
 15. Abdul-ahad
 16. Abdul-rahman
 17. Abdulahad
 18. Abdulrahman
 19. Abdelouahhab
 20. Abdelfetah
 21. Abdul jabbar
 22. Abdul razzaq
 23. Abdel zahra
 24. Abdul latif
 25. Abdel wahab
 26. Abdul raheem
 27. Abdul rasheed
 28. Abdul razzag
 29. Abdul samad
 30. Abdul hanan
 31. Abdulrahaman
 32. Abdulsatar
 33. Abdulwahab
 34. Abdul hannan
 35. Abdul mannan
 36. Abdul gadhir
 37. Abdul razaq
 38. Abdul haq
 39. Abdul jabar
 40. Abdel rahman