Cognom Abdul gadhirSaber més respecte al cognom Abdul gadhir és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul gadhir sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul gadhir.

El cognom Abdul gadhir en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul gadhir, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul gadhir és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul gadhir

Veure mapa del cognom Abdul gadhir

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul gadhir en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul gadhir, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul gadhir que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul gadhir, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul gadhir. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul gadhir és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul gadhir del món

 1. Maldives Maldives (31)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul gadhir en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul gadhir poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul gadhir és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul gadhir és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Abdul gadhir tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdul gadhir que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abdul gadir
 2. Abdul-qadir
 3. Abdul-zahir
 4. Abdulkadir
 5. Abdelgadir
 6. Abdul amir
 7. Abdul gafoor
 8. Abdul nasir
 9. Abdul quadir
 10. Abdul-amir
 11. Abdul-basir
 12. Abdul-gafoor
 13. Abdul-hadi
 14. Abdul-rahim
 15. Abdul-rashid
 16. Abdul-wahid
 17. Abdulahi
 18. Abdulhadi
 19. Abdullahi
 20. Abdulrahim
 21. Abdelkadir
 22. Abdul aziz
 23. Abdul majid
 24. Abdul ghafoor
 25. Abdul ghani
 26. Abdul hamid
 27. Abdel hadi
 28. Abdul jabbar
 29. Abdul latif
 30. Abdel wahid
 31. Abdul karim
 32. Abdul sattar
 33. Abdul jalil
 34. Abdul ganee
 35. Abdul gayoom
 36. Abdul bari
 37. Abdul satar
 38. Abdul malik
 39. Abdul jabar
 40. Abdel sahib