Cognom Abdul gafoorSaber més respecte al cognom Abdul gafoor és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul gafoor sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul gafoor.

El cognom Abdul gafoor en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul gafoor, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul gafoor és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul gafoor

Veure mapa del cognom Abdul gafoor

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul gafoor en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul gafoor, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul gafoor que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul gafoor, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul gafoor. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul gafoor és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul gafoor del món

 1. Maldives Maldives (381)
 2. Malàisia Malàisia (28)
 3. Anglaterra Anglaterra (6)
 4. Noruega Noruega (1)
 5. Tailàndia Tailàndia (1)
 6. Sud-àfrica Sud-àfrica (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul gafoor en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul gafoor poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul gafoor és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul gafoor és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdul gafoor ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdul gafoor. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdul gafoor ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdul gafoor fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdul gafoor.

Discernir si va ser abans el cognom Abdul gafoor o algun dels cognoms similars a Abdul gafoor no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdul gafoor a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdul gafoor diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdul-gafoor
 2. Abdul ghafoor
 3. Abdul-ghafoor
 4. Abdul gayoom
 5. Abdul gadir
 6. Abdul gayyoom
 7. Abdul shakoor
 8. Abdul gadhir
 9. Abdul rasool
 10. Abdul-ghafar
 11. Abdul-ghafur
 12. Abdelghafour
 13. Abdul amir
 14. Abdul jabbar
 15. Abdul sattar
 16. Abdul ganee
 17. Abdul nasir
 18. Abdul satar
 19. Abdul jabar
 20. Abdul-amir
 21. Abdul-basir
 22. Abdul-jabbar
 23. Abdul-qadir
 24. Abdul-sattar
 25. Abdul-zahir
 26. Abduljabbar
 27. Abdulkadir
 28. Abdelgadir
 29. Abdul aziz
 30. Abdul majid
 31. Abdul ghani
 32. Abdul rahman
 33. Abdul hamid
 34. Abdul razzaq
 35. Abdul latif
 36. Abdel sattar
 37. Abdul karim
 38. Abdul azeez
 39. Abdul hakeem
 40. Abdul kareem