Cognom Abdul gayoomSaber més respecte al cognom Abdul gayoom és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul gayoom sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul gayoom.

El cognom Abdul gayoom en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul gayoom, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul gayoom és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul gayoom

Veure mapa del cognom Abdul gayoom

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul gayoom en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul gayoom, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul gayoom que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul gayoom, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul gayoom. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul gayoom és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul gayoom del món

 1. Maldives Maldives (66)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul gayoom en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul gayoom poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul gayoom és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul gayoom és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdul gayoom. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdul gayoom ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdul gayoom pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdul gayoom, com podem comprovar.

 1. Abdul gayyoom
 2. Abdul gafoor
 3. Abdul-gafoor
 4. Abdul ghafoor
 5. Abdul rasool
 6. Abdul-ghafoor
 7. Abdul-qayyum
 8. Abdul karim
 9. Abdul gadir
 10. Abdul hakeem
 11. Abdul kareem
 12. Abdul raheem
 13. Abdul shakoor
 14. Abdul ganee
 15. Abdul haleem
 16. Abdul gadhir
 17. Abdel dayem
 18. Abdul halim
 19. Abdul-hakim
 20. Abdul-kareem
 21. Abdul-karim
 22. Abdul-rahim
 23. Abdul-salam
 24. Abdulhakim
 25. Abdulkareem
 26. Abdulkarim
 27. Abdullayev
 28. Abdullayeva
 29. Abdulraheem
 30. Abdulrahim
 31. Abdul-raheem
 32. Abdulsayed
 33. Abdul aziz
 34. Abdul amir
 35. Abdul majid
 36. Abdul ghani
 37. Abdul rahman
 38. Abdul hamid
 39. Abdul jabbar
 40. Abdul razzaq