Cognom Abdul ghaneeSaber més respecte al cognom Abdul ghanee és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul ghanee sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul ghanee.

El cognom Abdul ghanee en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul ghanee, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul ghanee és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul ghanee

Veure mapa del cognom Abdul ghanee

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul ghanee en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul ghanee, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul ghanee que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul ghanee, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul ghanee. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul ghanee és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul ghanee del món

 1. Maldives Maldives (140)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul ghanee en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul ghanee poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul ghanee és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul ghanee és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdul ghanee ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdul ghanee. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdul ghanee ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdul ghanee fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdul ghanee.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdul ghanee pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdul ghanee, com podem comprovar.

 1. Abdul ganee
 2. Abdul ghani
 3. Abdul-ghani
 4. Abdulghani
 5. Abdul hakeem
 6. Abdul hameed
 7. Abdul hanan
 8. Abdul haleem
 9. Abdul baree
 10. Abdul khaleq
 11. Abdel ghani
 12. Abdelghani
 13. Abdul-ghafar
 14. Abdul-ghafur
 15. Abdul-hameed
 16. Abdul ghafoor
 17. Abdul hamid
 18. Abdul azeez
 19. Abdul gadir
 20. Abdul kareem
 21. Abdul raheem
 22. Abdulhanan
 23. Abdul majeed
 24. Abdul jaleel
 25. Abdul hannan
 26. Abdul haq
 27. Abdel mghani
 28. Abdul-hakeem
 29. Abdul halim
 30. Abdelkhalek
 31. Abdelmanje
 32. Abdul-ahad
 33. Abdul-azeez
 34. Abdul-ghafoor
 35. Abdul-hadi
 36. Abdul-hakim
 37. Abdul-hamid
 38. Abdul-haqq
 39. Abdul-kareem
 40. Abdul-khaliq