Cognom Abdul haleemSaber més respecte al cognom Abdul haleem és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdul haleem sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdul haleem.

El cognom Abdul haleem en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdul haleem, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdul haleem és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdul haleem

Veure mapa del cognom Abdul haleem

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdul haleem en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdul haleem, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdul haleem que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdul haleem, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdul haleem. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdul haleem és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdul haleem del món

 1. Maldives Maldives (32)
 2. Pakistan Pakistan (14)
 3. Egipte Egipte (9)
 4. Índia Índia (6)
 5. Malàisia Malàisia (6)
 6. Anglaterra Anglaterra (2)
 7. Nigèria Nigèria (2)
 8. Filipines Filipines (1)
 9. Tailàndia Tailàndia (1)
 10. Sud-àfrica Sud-àfrica (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdul haleem en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdul haleem poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdul haleem és un cognom més freqüent, i en quins països Abdul haleem és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdul haleem ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdul haleem. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdul haleem ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdul haleem fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdul haleem.

No tots els cognoms similars al cognom Abdul haleem tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdul haleem que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdul haleem pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdul haleem, com podem comprovar.

 1. Abdul hakeem
 2. Abdul kareem
 3. Abdul raheem
 4. Abdul hameed
 5. Abdul jaleel
 6. Abdul-hakeem
 7. Abdul halim
 8. Abdul-hameed
 9. Abdul-kareem
 10. Abdulkareem
 11. Abdulraheem
 12. Abdul-raheem
 13. Abdul azeez
 14. Abdul majeed
 15. Abdul ghanee
 16. Abdul ganee
 17. Abdul baree
 18. Abdul khaleq
 19. Abdel halim
 20. Abdelhalim
 21. Abdelkhalek
 22. Abdul-azeez
 23. Abdul-hakim
 24. Abdul-salam
 25. Abdulhakim
 26. Abdulkhalil
 27. Abdelkhaleq
 28. Abdul hamid
 29. Abdul karim
 30. Abdel salam
 31. Abdul latheef
 32. Abdul rasheed
 33. Abdelhakem
 34. Abdul jalil
 35. Abdulmateen
 36. Abdul hanan
 37. Abdulsalam
 38. Abdelazeem
 39. Abdul gayoom
 40. Abdul hannan